Skovly Underårevej
Salg af kød
Salg af vores kødkvæg fra både Blonde d´Aquitaine og Limousine sælger vi både som enkelte kødstykker og i 1/4 - 1/1.
Kødet er af høj kvalitet, da d et er meget fedtfattigt med korte fibre, der er med til at gøre det velsmagende og mørt. Blondekødet, der er lidt mere mager steges kort og forsigtigt; dette reducerer stegetiden med 15-20%. Undgå total tørstegning eller gennemstegning, da det så vil miste noget af smagen. Den fine knoglebygning, den høje slagteprocent og det at kødet ikke svinder på panden giver forbrugeren mere kød med hjem for de samme penge.
Dyrene slagtes på et godkendt slagteri og hænger herefter til modning i slagteriets kølerum det tager typisk 10-14 dage. Kødet parteres herefter, som man ønsker det, og slagteren forklarer gerne lidt om de forskellige kødstykker. Ved bestilling af 1/4 - 1/1 er prisen 45 kr./kg. og ønskes det pakket og leveret er prisen 52 kr./kg.
Prisliste Kr. Pr/kg.
Mørbrad
|
200,-
|
Filet
|
150,-
|
Engelsk bøf
|
135,-
|
Culottesteg
|
135,-
|
Højrebsstege, Tynd- og Tykstege
|
135,-
|
Inderlår
|
100,-
|
Cuvettesteg
|
100,-
|
Lårtunge
|
75,-
|
Klump
|
100,-
|
Flankesteg
|
100,-
|
Benløse fugl
|
55,-
|
Småkød
|
55,-
|
Osso Buco
|
40,-
|
Fars 5-6% fedt
|
45,-
|
1/4 - 1/1 pakket og leveret
|
52,-
|
Tykkam
|
60,-
|
Bov m. ben
|
60,-
|
Bryst, tværreb/ribsteak
|
50,-
|
spidsbryst
|
50,-
|
|
|
Hjerte/lever
|
|
Tunge
|
|
Print listen som PDF ved at klikke på Prisliste
|